Παραπολιτικά

«Τρικυμία» στο λιμάνι

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνουν χθες καταγγελίες εις βάρος του προέδρου του ΟΛΒ κ. Σταυριδόπουλου, καθώς μέλος του ΔΣ του ΟΛΒ, εμφανίζεται να καταγγέλλει με γραπτές αναφορές του τον πρόεδρο.
Πέρα από την ευρύτερη ατολμία που του καταλογίζει στην άσκηση διοίκησης στο λιμάνι του Βόλου, τον εμφανίζει δέσμιο συγκεκριμένων συντεχνιακών συμφερόντων υπαλλήλων του Οργανισμού. Τον κατηγορεί πως εμπλέκεται σε παραχωρήσεις εκμεταλλεύσεων, εντός της ζώνης λιμένος, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές με σαφές όφελος για τοπικούς μεγαλοεπιχειρηματίες και εξίσου προφανή οικονομική ζημία σε βάρος του Δημοσίου. Σε άλλες περιπτώσεις, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ φέρεται να εισηγείται στο ΔΣ για την άμεση αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού ιδιαίτερα υψηλής αξίας χωρίς καμιά ουσιαστική τεκμηρίωση και μέσω συγκεκριμένου αναδόχου.
Θα απαντήσει και μάλιστα σκληρά ο κ. Σταυριδόπουλος και όπως είπε από όλες αυτές τις αθλιότητες θα υπάρξουν πολλά ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Πάντως έχει ειπωθεί επίσημα στο διοικητικό συμβούλιο ότι ο κ. Κρητικός πρόεδρος των λιμενεργατών έχει καταγγείλει τον κ. Σταυριδόπουλο στο ΤΑΙΠΕΔ, ο εκπρόσωπος του οποίου έρχεται από την Αθήνα και μετέχει στα δύο τελευταία διοικητικά συμβούλια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το