Τοπικά

Τρίκαλα: Νέες διαρρήξεις σπιτιών στην Οιχαλία

Δύο νέα χτυπήματα διαρρηκτών σε ισάριθμες οικίες και την «συνήθη ώρα» σημειώθηκαν την Παρασκευή στην Οιχαλία.
Και λέμε την συνήθη ώρα διότι το νέο ωράριο «εργασίας» των αγνώστων κακοποιών είναι μεταξύ 18:30 μέχρι 20:00, το διάστημα που αρκετοί κάτοικοι αφήνουν τα σπίτια τους είτε ως επαγγελματίες για να εργαστούν στις επιχειρήσεις τους είτε ως καταναλωτές για να πεταχτούν μέχρι το σούπερ μάρκετ ή το φαρμακείο για τα ψώνια της στιγμής, είτε να πάνε για περπάτημα ή ακόμα και μέχρι το δίπλα σπίτι της γειτονιάς…. Ένα διάστημα απουσίας των ενοίκων από τα σπίτια τους που είναι αρκετό ώστε να το εκμεταλλευθούν κάποιοι επιτήδειοι, να εισβάλλουν σε αυτά και να φύγουν με χρήματα, κοσμήματα και άλλα είδη αξίας.

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στις τρεις περιπτώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και πριν λίγες ώρες, απόγευμα της Παρασκευής, σε δύο οικίες επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου και επί της οδού Κολοκοτρώνη αντίστοιχα.
Άγνωστοι αετονύχηδες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών και με διαφορά 20 λεπτών κατάφεραν να παραβιάσουν τα μεταλλικά παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες των δύο οικιών, να εισέλθουν σε αυτές και να φύγουν ανενόχλητοι με χρήματα, κοσμήματα ακόμη και με ηλεκτρικές συσκευές.
Πηγή: OichaliaNEWS

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το