Κόσμος

Τριερβελέρ: Δεν μισώ την Γκαγιέ και ναι, πιστεύω ακόμη στον έρωτα

B
«Πιστεύω ακόμη στον έρωτα και δεν μισώ την Ζιλί Γκαγιέ», λέει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ σε συνέντευξή της στο αυριανό τεύχος του γαλλικού περιοδικού Closer, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύονται σήμερα.
Ερωτηθείσα αν φοβόταν για την αντίδραση του Φρανσουά Ολάντ όταν θα μάθαινε για το βιβλίο της με θέμα το ροζ σκάνδαλο στα Ηλύσια «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή» που ήδη έχει πουλήσει στην Γαλλία 600.000 αντίτυπα, η Τριερβελέρ απαντά ότι δεν φοβήθηκε για την αντίδραση του Προέδρου, αλλά ενδιαφερόταν περισσότερο το πώς θα αντιδρούσαν οι Γάλλοι.
Όσο για τα ΜΜΕ δηλώνει ότι περίμενε την συγκεκριμένη αντίδραση, επισημαίνοντας ότι τα μέσα της φέρθηκαν «πολύ σκληρά, χωρίς να έχουν διαβάσει το βιβλίο».
Ερωτηθείσα αν μισεί την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, την ερωμένη του Ολάντ που έγινε αφορμή για τον χωρισμό τους, η Τριερβελέρ, απαντά:
«Όχι. Δεν την έχω συναντήσει ποτέ, δεν της έχω μιλήσει ποτέ. Δεν ήταν εκείνη που μου είπε ψέματα. Δεν ήθελα να γράψω το βιβλίο για εκείνη, αλλά για εκείνον (Ολάντ). Με εκείνον μοιράστηκα την ζωή μου. Οπότε δεν ήθελα να διηγηθώ σε εκείνη την αλήθεια».
Όταν ο δημοσιογράφος την ρωτά αν πιστεύει ακόμη στον έρωτα, απαντά:
«Ναι. Δεν έχω δικαίωμα να πω ότι θα τελειώσει η ζωή μου χωρίς να γνωρίσω ξανά τον έρωτα».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το