Αθλητισμός

Τριαθλητής συγκρούστηκε με ελάφι και καταστράφηκε η καριέρα του

Το τελευταίο που περίμενε να συμβεί ο Βρετανός τριαθλητής Στιούαρντ Χέις ήταν να τρακάρει με ένα ελάφι στην καρδιά του πάρκου του Λονδίνου.
Ο σπουδαίος αθλητής με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα έκανε την καθημερινή εξαντλητική του προπόνηση.
Εκανε ποδήλατο σε μία έρημη περιοχή του πάρκου και είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν ξαφνικά η πορεία του διασταυρώθηκε με ένα τρομαγμένο τεράστιο ελάφι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που όπως είπε ο Χέις θα προτιμούσε να είχε συγκρουστεί με αυτοκίνητο.
Το άγριο ζώο απογείωσε για πολλά μέτρα τον Χέις και το ποδήλατο του και έπεσε πάνω σε ένα ξύλινο περίπτερο.
«Χτύπησα το ελάφι με το κεφάλι. Νόμιζα πως όλα θα τελείωναν. Οταν κατάλαβα πως ήμουν ζωντανός είπα μέσα μου πως την γλίτωσα. Αλλα όταν επιχείρησα να σηκωθώ αυτό ήταν αδύνατο. Πονούσα πολύ με μετάφεραν στο νοσοκομείο και μαθαίνω πως μου έκαναν δύο εγχειρήσεις», είπε ο Χέις.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η ζημιά είναι μεγάλη και σίγουρα θα χάσει τη σεζόν αλλά και την προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Έπαθε κάταγμα στο ισχίο και στη λεκάνη και θα χρειαστεί πολύωρη διπλή χειρουργική επέμβαση εντός των επόμενων ημερών.
Επίσης οι γιατροί και οι εμπειρογνώμονες που κατέγραψαν το ατύχημα συμφώνησαν πως ο Χέις ήταν τυχερός που χτύπησε με το κράνος τστο κεφάλι του ελαφιού και όχι στα κέρατα του διότι τότε σίγουρα η σύγκρουση θα ήταν μοιραία για τη ζωή του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το