Αθλητισμός

Τρία μετάλλια η Ιωαννίδη της Νίκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ευτυχία Ιωαννίδη με τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κορασίδων. Επίσης πρωταθλητής Ελλάδας στα 200 μικτή ατομική εφήβων αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Μιαρίτης, ενώ ακόμη δύο μετάλλια στη συλλογή της Νίκης πρόσθεσαν η Λαμπρινή Σούμπαση και η Λυδία Παντέλογλου στις παγκορασίδες.

Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις για το τμήμα κολύμβησης του ΓΣΒ «Η Νίκη». Η αθλήτρια του βολιώτικου συλλόγου, Ευτυχία Ιωαννίδη, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 400 μικτή ατομική και τη δεύτερη θέση στα 200 ύπτιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Κορασίδων, σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις. Η αθλήτρια της Νίκης χθες είχε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 200 μικτή ατομική κορασίδων με χρόνο 2.22.66.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Αλέξανδρος Μιαρίτης στους εφήβους. Το «δελφίνι» της Νίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μικτή ατομική εφήβων καταγράφοντας χρόνο 2.11.40.

Πολύ καλές ήταν οι επιδόσεις κι των άλλων παιδιών της ομάδας, που αγωνίστηκαν τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα. Μάλιστα δύο κολυμβήτριες της Νίκης, η Λαμπρινή Σούμπαση και η Λυδία Παντέλογλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’.

Η Λαμπρινή Σούμπαση στα 50μ. πεταλούδα και η Λυδία Παντέλογλου στα 200μ. πεταλούδα έκαναν εξαιρετικές κούρσες και σημειώνοντας ατομικές επιδόσεις κατέλαβαν την τρίτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, η Λαμπρινή Σούμπαση κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 100μ. πεταλούδα με διαφορά κλασμάτων δευτερόλεπτου από τον τρίτο χρόνο του αγωνίσματος που επιτεύχθηκε στην Αθήνα, λόγω του γεγονότος ότι το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δυο πόλεις ταυτόχρονα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και γίνεται ενοποίηση αποτελεσμάτων, γεγονός που στερεί τη δυνατότητα του άμεσου συναγωνισμού των αθλητών, λόγω του αγωνιστικού πρωτοκόλλου.

Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν στην ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων-Παγκορασίδων και είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις σημειώνοντας και ατομικά ρεκόρ.

Το τμήμα κολύμβησης του ΓΣΒ «Η Νίκη» συγχαίρει την Ευτυχία, τον Αλέξανδρο, τη Λαμπρινή και τη Λυδία για την κατάκτηση των μεταλλίων, τους Μάνο Φώτη, Σανίδα Ευάγγελο, Γκουντούλα Αριέτα, Ηλία Θεοδώρα και Μακρή Μαριλίνα για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους. όπως και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την προσπάθειά τους  και εύχεται καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το