Τοπικά

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον Βόλο από τα 13 συνολικά σε όλη τη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο

Τρία κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή του Βόλου, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τρία άτομα που μετέβησαν και εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Βόλου κατόπιν συμπτωματολογίας.
Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

-Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 6 νέα κρούσματα Covid -19.
Τα 4 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (23/09/2020)-(24/09/2020) και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως , 1 κρούσμα προέρχεται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή των Τρικάλων και προέκυψε και αυτό κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ τέλος 1 κρούσμα προσήλθε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωματολογίας.

-Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.
Εργάζονται σε περιοχή με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.
1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (25/09/2020) και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας ενώ 1 ακόμη εξετάστηκε στο ίδιο Νοσοκομείο κατόπιν συμπτωματολογίας.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το