Τοπικά

Τρία γατάκια πεταμένα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Χιλιαδούς

Μάστιγα και συνήθεια τείνει να γίνει να πετούν ασυνείδητοι ζώα σε κάδους απορριμμάτων. Άλλη μία περίπτωση χθες το πρωί στην περιοχή της Χιλιαδούς, όπου ελεύθερος επαγγελματίας άκουσε νιαουρίσματα και ψάχνοντας ανακάλυψε τρία γατάκια, περίπου 2 μηνών, πεταμένα σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Μυρμιδόνων και Κουντουριώτου.
Το παράξενο και σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε αυτές που παρουσιάστηκαν με τα σκυλιά στο προχθεσινό ρεπορτάζ της «Θ», είναι ότι τα γατάκια ήταν κλειστά μέσα σε σακούλα, η οποία ήταν δεμένη με σχοινί.

Σε έναν από τους κάδους της φωτογραφίας πετάχτηκαν χθες το πρωί τα τρία γατάκια

Ο ελεύθερος επαγγελματίας αμέσως ελευθέρωσε τα γατάκια που έτρεμαν από τον φόβο και τα πήγε σε κτηνιατρείο, όπου δυστυχώς το ένα γατάκι δεν τα κατάφερε να επιζήσει, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κτηνίατρου, και τα τρία γατάκια είχαν χτυπηθεί προτού τα ρίξουν στον κάδο απορριμμάτων.
Το γατάκι που δεν τα κατάφερε είχε εσωτερική αιμορραγία με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στο κτηνιατρείο, ενώ τα άλλα δύο είναι καλά και τα φροντίζει ο ελεύθερος επαγγελματίας.
Να σημειωθεί ότι ο κτηνίατρος παραξενεύτηκε για την πράξη του ασυνείδητου που πέταξε τα γατάκια μέσα σε δεμένη σακούλα στον κάδο απορριμμάτων, αφού και τα τρία ήταν περίπου 2 μηνών, δηλαδή αρκετά μεγάλα για να τα πετάξει κάποιος.
Ο κτηνίατρος, όπως επισήμανε ο ελεύθερος επαγγελματίας, δεν δέχτηκε να πάρει χρήματα, παρά το γεγονός ότι παρείχε τις υπηρεσίες του πάνω από μία ώρα χρησιμοποιώντας ακόμα και οξυγόνο στο γατάκι που δεν άντεξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το