Αθλητισμός

Τρία χάλκινα μετάλλια για τον Σύλλογο «Αργώ» στο τουρνουά Beach Volley που διοργανώθηκε στη Λάρισα

Με πέντε ομάδες συμμετείχε ο Α.Σ. Αργώ στο τουρνουά Beach Volley Final Regional U17 kai U19 της ΕΣΚΕΠΕΛ 2018 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα, στις εγκαταστάσεις του CLUB PISINA, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας. Το τουρνουά διοργανώθηκε με σκοπό την ανάδειξη των πρωταθλητριών ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Tην πόλη του Βόλου εκπροσώπησαν πέντε ζευγάρια κοριτσιών και αγοριών του ΑΣ ΑΡΓΩ.
Η Βολιώτικη ομάδα έλαβε μέρος παρά την πολύ μικρή χρονικά προετοιμασία της, που οφείλεται στην έλλειψη γηπέδων, αφού το μοναδικό υπάρχον γήπεδο στην πλαζ Αλυκών παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Στην κατηγορία U19 συμμετείχαν:
Πώπου Ελευθερία/Κασιούρα Βασιλική
Πασχαλίδης Αναστάσης/Σπύρος Ξενοκώστας
Στην κατηγορία U17:
Σταθοπούλου Μ/Κασιούρα Χαρά
Πώπου Ελευθερία/Κασιούρα Βασιλική
Καμινάρη Αργυρώ/Πασχαλίδη
Κασιούρας Κώστας/Αναστασίου Βάϊος

Ο τελικός απολογισμός για τη Βολιώτικη ομάδα ήταν δύο χάλκινα μετάλλια για τις ΠΩΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ και ΚΑΣΙΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (3η θέση στην κατηγορία Κ 19 νεανίδων και Κ17 κορασίδων) και ένα χάλκινο μετάλλιο για τα αγόρια ΚΑΣΙΟΥΡΑ ΚΩΣΤΑ/ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΙΟ στην κατηγορία Κ17. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες επέστρεψαν γεμάτες εμπειρίες, μιάς και οι περισσότεροι συμμετείχαν σε τέτοιο τουρνουά για πρώτη φορά. Οι εμφανίσεις τους έδειξαν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο ΑΣ ΑΡΓΩ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές για το πολύ επιτυχημένο τουρνουά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το