Τοπικά

Τρία ακόμη κρούσματα κορωνοϊού στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο – Το ένα στη Σκόπελο

Συνεχίζεται η καταγραφή κρουσμάτων κορωνοϊού στη Μαγνησία. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν τρία νέα κρούσματα, εκ των οποίων το ένα στη Σκόπελο. Πρόκειται για Ελληνογαλλίδα τουρίστρια που βρίσκεται στο νησί για διακοπές, αλλά παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα και επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας. Τα άλλα δυο κρούσματα αφορούν έναν 29χρονο Βολιώτη ο οποίος επέστρεψε από διακοπές στην Αντίπαρο και έναν ακόμη άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, που θεωρείται «ορφανό» κρούσμα. Στο μεταξύ τα δείγματα των υγειονομικών υπαλλήλων στο Νοσοκομείο του Βόλου που επέστρεψαν από άδεια και έχουν εξεταστεί μέχρι σήμερα είναι όλα αρνητικά στον ιό.

Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν και σήμερα 8 νέα κρούσματα Covid ’19, εκ των οποίων τα τρία κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε χώρο λατρείας ενώ άλλα τρία προέκυψαν από ιχνηλάτηση στενών επαφών παλαιότερου κρούσματος (18.08.2020). Επίσης, ένα κρούσμα αφορά άτομο που επέστρεψε από παραθερισμό ενώ τέλος ένα ακόμη μετέβη για εξέταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από συμπτωματολογία.

Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφτηκε 1 νέο κρούσμα Covid’19. Αφορά άτομο που επέστρεψε από παραθερισμό και θεωρείται «ορφανό».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το