Ελλάδα

Τρεμόπουλος για κορωνοϊό: Έμαθα να περπατάω ξανά και να καταπίνω

Στην τεράστια ταλαιπωρία που περνάει τους τελευταίους τέσσερις μήνες εξαιτίας του κορωνοϊού μίλησε στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Πέρασε τρεις πνευμονίες και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, «ο ιός υπάρχει και είναι φονικός. Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Έναν στους δύο πεθαίνει».

Σημείωσε ότι δεν είχε το χρόνο να φοβηθεί, αφού, μόλις παρουσίασε πυρετό και βήχα, πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διασωληνώθηκε για 22 μέρες και έπειτα «δεν είχε επαφή. Έμαθα να περπατάω εξ αρχής. Και τώρα ακόμα πηγαίνω με το Πι. Μετά από τόσο καιρό αποδιαρθρώνονται όλες οι λειτουργίες, έμαθα ξανά να καταπίνω», υπογράμμισε.

Προσωπική επιλογή ο εμβολιασμός
Σε ό,τι αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, υποστήριξε ότι «δεν είμαι εγώ που θα θεωρήσει ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Πολλοί είναι επιφυλακτικοί, αλλά εξακολουθώ θα υποστηρίζω ότι είναι προσωπική επιλογή. Δεν έχει δοθεί το βάρος που θα έπρεπε στο φάρμακο. Αν δεν αντιμετωπιστούν τα αίτια, θα ξαναδούμε αυτό που ζήσαμε».
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος ανέφερε ακόμα ότι τηρούσε απολύτως τα υγειονομικά μέτρα, με αποτέλεσμα να μην κολλήσουν τον ιό ούτε η σύζυγος ούτε οι γιοι του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το