Τοπικά

“Τρελή” πορεία αυτοκινήτου στην πλαζ του Αναύρου – Προσγειώθηκε δίπλα σε λουόμενους (photos)

DSC09318

«Βουτιά» πάνω σε λουόμενους έκανε ένα αυτοκίνητο μάρκας Mersedes σήμερα το μεσημέρι στην πλαζ του Αναύρου. Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός καθώς εκείνη την ώρα η παραλία ήταν γεμάτη από κόσμο που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα. Το αυτοκίνητο τύπου SUV ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ πάνω από το κατάστημα “Αλμπύρα”. Ο ηλικιωμένος οδηγός του, ηλικίας 81 ετών, προσπάθησε να ξεπαρκάρει, αλλά αντί για την όπισθεν έβαλε πρώτη ταχύτητα και, πατώντας γκάζι, το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε στην αμμουδιά. Μετά από μια ανεξέλεγκτη πορεία 20 περίπου μέτρων προσγειώθηκε μπροστά σε μια από τις ομπρέλες, κάτω από την οποία ένας άνδρας έκανε ηλιοθεραπεία. Αντιδρώντας ακαριαία, ο άνδρας πρόλαβε να απομακρυνθεί και έτσι γλίτωσε από βέβαιο τραυματισμό, όπως και πολλοί άλλοι που βρίσκονταν στο σημείο, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.
Στην παραλία επικράτησε πανικός. Ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου, που επίσης γλίτωσε από θαύμα, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Οι άνδρες της εταιρείας οδικής βοήθειας που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος, τον απομάκρυναν υποβασταζόμενο από την παραλία και τον οδήγησαν στη σκιά προκειμένου να συνέλθει.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σοκαρισμένοι ότι έβλεπαν το αυτοκίνητο να έρχεται πάνω τους και φοβήθηκαν ότι θα σκοτώσει τα παιδιά. Ηλικιωμένος ο οποίος είχε τα εγγόνια του εκεί πανικοβλήθηκε στη θέα της τρελής πορείας του αυτοκινήτου που πλησίαζε τα παιδιά και άρχισε να ουρλιάζει.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε και η αστυνομία, ενώ δεν χρειάστηκε αν κληθεί το ΕΚΑΒ. Άμεσα η εταιρεία οδικής βοήθειας ξεκίνησε τις διαδικασίες για την ανέλκυση του οχήματος από την άμμο με τη χρήση ιμάντων.

DSC09319 DSC09317

DSC09322 DSC09321

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το