Τοπικά

Τρεις προσλήψεις σε δομές της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

Στην πρόσληψη ενός Νοσηλευτή ΤΕ σε αντικατάσταση εργαζοµένου που παραιτήθηκε από τη δοµή ΚΗΦΗ Βόλου, στο πλαίσιο του προγράμµατος «Συνέχιση λειτουργίας ΚΗΦΗ Βόλου, Αγριάς, Νέας Αγχιάλου», θα προχωρήσει η ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε στην τελευταία του συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο.
Η σύµβαση εργασίας που θα υπογραφεί, θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε πλήρη απασχόληση διάρκειας από την υπογραφή της και για ένα χρόνο µε
δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης µε τη συνέχιση του προγράµµατος το οποίο έχει λάβει παράταση έως τις 30/06/2022.
Για την θέση θα ακολουθηθεί η διαδικασία προκήρυξης µέσω ΑΣΕΠ, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 21 του Νόµου 2190/94 παρ.3.

Στο μεταξύ, το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ προχώρησε στη δέσμευση πίστωσης έτους 2019 για πρόσληψη µιας θέσης καθαρίστη/στριας ΥΕ για τη δοµή Κ∆ΑΠ-µεΑ Βόλου.
Επίσης, το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην προκήρυξη µιας θέσης ∆ιαµεσολαβητή ∆Ε σε αντικατάσταση εργαζοµένου που παραιτήθηκε για το Υποέργο ΙΙΙ Παράρτηµα Ροµα Αγ. Παρασκευής , στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρο Κοινότητας ∆ήµου Βόλου», θέση η οποία είναι απαραίτητη για το πρόγραµµα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το