Αθλητισμός

Τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός. Συγκεκριμένα απέκτησε το ακραίο αμυντικό Αρκάδιο Δημητριάδη, τον κεντρικό αμυντικό Γρηγόρη Τρίμη και τον περιφερειακό επιθετικό Ευθύμη Ζαρκαδή.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον ποδοσφαιριστή Αρκάδιο Δημητριάδη. Γεννήθηκε στις 06/03/1995 και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την ΑΠΟΒ και συνέχισε στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Κ17 και Κ20). Ακολούθως έπαιξε  στον Πύρασο το 2015 (Γ’ Εθνική). Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Επισκοπή, Σαρακηνό, Διαγόρα και Θησέα Αγριάς  (Γ’ Εθνική).

Επίσης, ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας, με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τρίμη. Γεννήθηκε στις 30/08/2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Θησέα Νέας Μάκρης. Προωθήθηκε σύντομα στην α’ ομάδα και κατέγραψε αρκετές συμμετοχές (Α’ ΕΠΣΑΝΑ).

Τέλος, ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Ευθύμη Ζαρκαδή. Γεννήθηκε στις 25/03/2004 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Αστραπής Νέας Πολιτείας (ΕΠΣ Λάρισας). Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ακαδημίες Προμηθέα, Αστέρα Μελισσοχωρίου, Οικονόμο Τσαριτσάνης (Γ’ Εθνική) και πάλι Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το