Τοπικά

Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο του Βόλου

Τρεις θάνατοι από κορωνοϊό μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν στη Μαγνησία. Χθες άφησαν την τελευταία τους πνοή μία 56χρονη γυναίκα, η οποία ήταν ανεμβολίαστη και μία εμβολιασμένη υπερήλικας από το Γηροκομείο του Βόλου. Επίσης πέθανε 73χρονη που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο μαζί με τον σύζυγό της με καταγωγή από το Βελεστίνο, ο οποίος πέθανε πριν από δύο ημέρες.
Το ποσοστό θετικότητας στις Σποράδες είναι ψηλά στο 1,48 και μέσα σε ένα 24ωρο έγιναν στο Νοσοκομείο του Βόλου 6 νοσηλείες, ενώ το ποσοστό θετικότητας στη χερσαία Μαγνησία κινείται στο 0,68.
Χθες ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 35 κρούσματα στη χερσαία Μαγνησία και 4 στις Σποράδες. Τα κρούσματα της Δέλτα στη χερσαία Μαγνησία είναι 34 και στις Σποράδες 1.
Το φορτίο του κορωνοϊού μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και «μετακινεί» την καμπύλη των νέων κρουσμάτων και σε μεγαλύτερες ηλικίες, φοβίζοντας τους ειδικούς ότι εκτός από τα νέα κρούσματα καθημερινά, θα αρχίσουμε σύντομα να έχουμε και αύξηση των νοσηλευομένων ασθενών.
Οι αυξημένες μετακινήσεις από και προς τις τουριστικές περιοχές ή τους τόπους καταγωγής, έχουν αυξήσει την κινητικότητα των πολιτών, διευκολύνοντας τη μεταφορά του κορωνοϊού από τους νεότερους σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το