Αθλητισμός

Τρεις εβδομάδες αγώνων και διακρίσεων για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε με εξαιρετικά καλά αποτελέσματα σε αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Συγκεκριμένα, στους τελευταίους διασυλλογικούς αγώνες της χρονιάς, η Α. Ανετοπούλου με την Bella Cassini κατέκτησε με άπταιστη διαδρομή την 9η θέση ανάμεσα σε 63 αθλητές στην κατηγορία 1.05. Ο Η. Κίσσας με την Mary κατέκτησαν την 2η θέση στην κατηγορία 0.90μ ανάμεσα σε 55 αθλητές και την 1η θέση και το κύπελλο στην Κατηγορία 1.00 ανάμεσα σε 52 αθλητές. Επίσης συμμετείχαν οι Ν.Παπαζήση με τον Tolvaj και ο Σ. Ανετόπουλος με τον Fresco van der Vossecant με αρκετά καλές διαδρομές.

Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 7-8/12 η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε με δύο αθλήτριες στον Πανελλήνιο Αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Η Π.Γιασαγιά συμμετείχε με τον ίππο Mad Max Ι σε τρεις κατηγορίες κατακτώντας την 2η θέση στη κατηγορία Α4 και την 7η και 8η στις κατηγορίες Α3 και Α6 αντίστοιχα. Η αμαζόνα του ομίλου Ε.Αργυράκου λόγω τραυματισμού του αλόγου της δυστυχώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στις κατηγορίες της.

Τελευταίος αγώνας της χρονιάς ήταν ο Πανελλήνιος Αγώνας Υπερπήδησης Εμποδίων στις 12-15/12 όπου συμμετείχε η ομάδα των εμποδίων με τους Ε. Καραπετσάκου και Lyra, Ν.Παπαζήση με Tolvaj, Η. Κίσσας με Mary και Σ.Ανετόπουλος με Fresco. Τα σημαντικότερα αποτέλεσματα του αγώνα για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ ήταν η 2η θέση του Η. Κίσσα ανάμεσα σε 104 αθλητές από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία 1.00μ και η 4η θέση στην κατηγορία 0.90μ καθώς και η 8η θέση του Σ.Ανετόπουλου ανάμεσα σε 88 αθλητές.
Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις και τις προσπάθειές τους και εύχεται να συνεχίσουν να αντιπροσωπεύουν το ίδιο δυναμικά τον όμιλο την ερχόμενη σεζόν.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το