Τοπικά

Τρέχουμε για τη Φλόγα στην παραλία Βόλου την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου με σύνθημα «Τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ». Είναι ένα ξεχωριστός αγώνας δρόμου που αφορά όλους μας «γιατί…. Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».
O Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου μαζί με την εθελοντική προσφορά της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, μας καλούν όλους σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.
Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χιλ. οι συμμετέχοντες θα τρέξουν όλοι ανεξαιρέτως με το ρυθμό του, ακόμη και να περπατήσουν, παιδιά, γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, ΑμεΑ, όλοι μαζί μια παρέα, για να δηλώσουν τη χαρά του για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Δηλώσεις (από 5/9/2019) συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλου, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς κατάστημα Gougar Sport. Ιάσωνος 125 με Ογλ & Gougar Δημητριάδος 225 με Κουμουνδούρου
Πληροφορίες. Δ/νση Αθλητισμού,2421071770.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το