Κόσμος

Τραμπ για την επίθεση στη συναγωγή: Να επιστρέψει η θανατική ποινή για τέτοιες πράξεις

Την επαναφορά της θανατικής ποινής σκέφτεται ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε μετά το περιστατικό με τον ένοπλο που άνοιξε πυρ σε συναγωγή στο Πίτσμπουργκ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, πριν από λίγο ανέφερε πως κάτι πρέπει να γίνει για το μίσος στην Αμερική και πως οπλισμένοι φρουροί σε συναγωγές και εκκλησίες είναι μια επιλογή.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως οι πυροβολισμοί δεν έχουν καμία σχέση με τους νόμους περί οπλοκατοχής και πως τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά αν βρισκόταν κάποιος οπλισμένος μέσα στο χώρο λατρείας.

Πρόσθεσε, επίσης, πως οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες πράξεις, θα πρέπει να τιμωρούνται με την θανατική ποινή. «Νομίζω πως ένα πράγμα που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να ενισχύσουμε τους νόμους για τους ενόπλους με την θανατική ποινή» δήλωσε στους δημοσιογράφους καθώς επιβιβαζόταν στο Air Force One. «Όταν οι άνθρωποι κάνουν τέτοια πράγματα θα πρέπει να τιμωρούνται με την θανατική ποινή».

https://youtu.be/XGONTp381B8

Τα σχόλια του Τραμπ έρχονται μετά το τουίτ που είχε αναρτήσει λέγοντας πως παρακολουθεί τα γεγονότα να ξεδιπλώνονται στο Πίτσμπουργκ και πως το περιστατικό ήταν «πολύ πιο καταστροφικό από ότι πίστευε αρχικά».

Πηγή:  iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το