Ελλάδα

Τραγωδία στο Ελληνικό: «Με σκότωσε, με σκότωσε» ψέλλιζε η Βουλγάρα

«Με σκότωσε. Με σκότωσε». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμά της η Βουλγάρα, που δολοφονήθηκε από τον ηλικιωμένο σύζυγό της στο Ελληνικό το πρωί της Πέμπτης. Η Βουλγάρα δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τον ηλικιωμένο αντιπτέραρχο, όμως, βγήκε αιμόφυρτη στο δρόμο και μπήκε σε ένα ταξί, το οποίο βρέθηκε τυχαία στο σημείο για να παραλάβει άλλον.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού ταξί στο ethnos.gr, «εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Δεν φαινόταν πού ήταν χτυπημένη. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω “κυρία βγείτε έξω”. Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. “Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με», ανέφερε η γυναίκα στον οδηγό ταξί. Ο ίδιος σημείωσε ότι η γυναίκα ήταν μέσα στα αίματα και πάλευε για την ζωή της.

Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα βρισκόταν αιμόφυρτη στο έδαφος. «Δεν είχε πεθάνει όταν την είδαμε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Τους γνωρίζαμε. Έκαναν και ανακαίνιση στο σπίτι τους».
Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν). Μάλιστα, φέρεται από αρκετούς που τον γνώριζαν, να έφτασε στο… αμήν, πυροβολώντας την και στη συνέχεια να δώσει τέλος στην ζωή του.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η Βουλγάρα, είχε κάνει… κόλαση τη ζωή του απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος στρατιωτικός, πυροβόλησε την 59χρονη έξω από το σπίτι τους, ύστερα από έντονη λογομαχία και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμά του κι αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα… Όπως κατέληξε στο Ασκληπιείο και η Βουλγάρα σύζυγός του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το