Τοπικά

Τραγικές εικόνες με σκυλάκι στον περιφερειακό του Βόλου που σώθηκε από την Φιλοζωϊκή

Εθελοντές της Φιλοζωϊκής ομάδας Βόλου διέσωσαν το Σάββατο ζωάκι το οποίο παρέμενε επί 4 ώρες στον περιφερειακό, ζωντανό στην άκρη του δρόμου, περιμένοντας τον θάνατο του . Το χτύπησαν το έσυραν στην άσφαλτο και το παράτησαν. Κάποιο άλλοι, πολλοί άλλοι, το είδαν να ψυχορραγεί στην μέση του δρόμου και το προσπέρασαν. “Όταν φτάσαμε στο σημείο μας είδε ακούμπησε πάνω μας και κατέρρευσε”, αναφέρουν τα μέλη της Φιλιοζωϊκής.
Η ομάδα  βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο, καθώς τα έσοδα είναι ελάχιστα. Δεν μπορέσαμε να αφήσουμε ένα ζωάκι να πεθάνει αβοήθητο στον δρόμο και γι’αυτό το αναλάβαμε όσο δύσκολο και αν ήταν.
Μεταφέρθηκε αργά το βράδυ στο κτηνιατρείο του Φιλημωνα Διαμαντή και μετά από πολύωρη εξέταση ,πρώτες βοήθειες, εξετάσεις, ακτινογραφίες, τα αποτελέσματα βγήκαν…
Εξάρθρωση αριστερού ποδιού, εγκαύματα στα πόδια και στα γεννητικά όργανα, , βαθιές πληγές, ερλιχεια, αναπλάσμωση και πιθανόν θετικός σε λεϊσμάνια .
Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω και θα το πολεμήσουμε μαζί με τον μικρό μαχητή μας” τονίζει η Φιλοζωϊκή που χρειάζεται την οικονομική βοήθεια όλων, καθώς τα πρώτα έξοδα μαζί με το χειρουργείο ξεπερνούν τα 450€. Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί το χειρουργείο του  .Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά στον λογαριασμό του κτηνίατρου, κ. Φιλήμων Σαλβατόρ Διαμαντη:ΙBAN GR 3601102670000026700151306 Εθνική τράπεζα, με την ένδειξη για τον Σαββα/Φιλοζωική Ομάδα Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το