Κόσμος

Τραμπ: Μου λείπει η παλιά μου ζωή -Δουλεύω πολύ, νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο

Του λείπει να οδηγεί, αισθάνεται σαν να βρίσκεται μέσα σε ένα κουκούλι και εκπλήσσεται από το πόσο σκληρή είναι η νέα του δουλειά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στις πρώτες 100 μέρες του στην προεδρία των ΗΠΑ με μία νοσταλγική ματιά στη ζωή του πριν τον Λευκό Οίκο.

«Αγαπώ τη ζωή που έκανα πριν. Είχα τόσα πολλά πράγματα», είπε ο Τραμπ. «Αυτό έχει περισσότερη δουλειά από ότι στην προηγούμενή μου ζωή. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο», πρόσθεσε.

Όπως υπενθυμίζει το Reuters, ο επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη, ανέλαβε το δημόσιο αξίωμα περνώντας το κατώφλι του Λευκού Οίκου στις 20 Ιανουαρίου και αφού προηγουμένως νίκησε την αντίπαλό του και υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον».

Πέντε σχεδόν μήνες μετά τις εκλογές πάντως, αυτές φαίνεται πως είναι ακόμα στο μυαλό του Αμερικανού προέδρου ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και ενώ μιλούσαν για τον Κινέζο πρόεδρο, διέκοψε για να παραδώσει στους δημοσιογράφους αντίγραφα με τους τελευταία στοιχεία του εκλογικού χάρτη του 2016 όπου οι περιοχές που κέρδισε ήταν μαρκαρισμένες με κόκκινο. «Είναι πολύ καλό, σωστά;» είπε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους του πρακτορείου.

Ο Τραμπ ο οποίος τόνισε ότι είχε συνηθίσει να μην έχει ιδιωτική ζωή στην «παλιά του ζωή», εξέφρασε την έκπληξή του για το πόσο λίγη είχε τώρα. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ακόμα προσπαθεί να συνηθίσει να έχει σε 24ωρη βάση την προστασία των μυστικών υπηρεσιών και τους περιορισμούς που τη συνοδεύουν.

«Είσαι πραγματικά μέσα στο δικό μικρό κουκούλι, επειδή έχει τόσο τεράστια προστασία που πραγματικά δεν μπορείς να πας πουθενά», είπε.

Όπως εξηγεί το Reuters, όταν ο πρόεδρος φεύγει από τον Λευκό Οίκο επιβιβάζεται συνήθως σε μία λιμουζίνα ή σε ένα SUV. Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι του λείπει να είναι πίσω από το τιμόνι. «Μου αρέσει να οδηγώ. Δεν μπορώ να οδηγώ πια», είπε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο Αμερικανός πρόεδρος συχνά απευθύνεται σε φίλους και πρώην συνεργάτες για συμβουλές και θετική υποστήριξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτατοι βοηθοί παραπονούνται για αυτό.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το