Τοπικά

Τρ.Πλαστάρας: Όποιος δεν δίνει απαντήσεις, βρίσκει καταφύγιο σε συκοφαντίες

“Όποιος δεν έχει να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις και δεν έχει ιδέα από την πραγματική οικονομία της πόλης, σπεύδει να βρει καταφύγιο σε συκοφαντίες κατά εκπροσώπων φορέων” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας Τρύφωνας Πλαστάρας μετά την ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης “Μαζί για τον Βόλο” και του υποψήφιου δημάρχου Ιάσονα Αποστολάκη στην οποία αναφερόταν ότι η” μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας μπορεί να μετατραπεί από πρόβλημα σε ευκαιρία για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, στηριγμένες σε στέρεες και σύγχρονες βάσεις”.

Στην ανακοίνωσή του ο κ.Πλαστάρας σημειώνει:
“Οι μικρομεσαίοι κύριε δεν είναι ούτε κρατικοδίαιτοι ούτε κομματικοδίαιτοι. Είναι σκληρά καθημερινά στην μάχη της διατήρησης της κοινωνικής συνοχής. Ειδικά η περιοχή μας έχει δεχτεί τόσα πολλά χτυπήματα, που αν πραγματικά σας ενδιέφερε θα γνωρίζατε (μελέτες, στοιχεία, έρευνες κτλ).
Η απομάκρυνση του στρατοπέδου θα είναι ένας άλλος ξαφνικός θάνατος για τα ΜΜΕ που τόσο πολεμάτε…
Για το επιχειρείν ισχύει ότι από τη ζημία δεν βγαίνει κέρδος. Βασική αρχή στο πρώτο έτος οικονομικού πεδίου…Και να μην ξεχνιόμαστε… Για μας το όχι είναι όχι και δεν γίνεται ναι..”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το