Αθλητισμός

Τουρνουά ποδοσφαίρου από δικηγόρους, πυροσβέστες, αστυνομικούς και διαιτητές με φιλανθρωπικό σκοπό

Είναι από τα ποδοσφαιρικά τουρνουά που το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Ένα τέτοιο διοργανώθηκε και χθες το βράδυ στο «Βασδέκειο» Αθλητικό Κέντρο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση δύο συμπολιτών και πήραν μέρος οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, των διαιτητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Στις κερκίδες του «Βασδέκειου» Αθλητικού Κέντρου είχε τοποθετηθεί «κουμπαράς» και όποιος ήθελε μπορούσε να συνδράμει οικονομικά με οποιοδήποτε ποσό για την επίτευξη του προαναφερόμενου σκοπού.

Η ομάδα των αστυνομικών

Ο δικηγόρος και τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Κωνσταντίνος Γούσης ανέφερε ότι «η ομάδα δραστηριοποιείται τα τελευταία 35 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων και ποτέ δεν αρνείται τη συμμετοχή της σε κοινωνικά και φιλανθρωπικά τουρνουά προκειμένου να βοηθήσει συμπολίτες της. Η ομάδα έχει κάθε χρόνο παρουσία σε τουρνουά που γίνονται στις φυλακές, για να ενισχυθούν οι κρατούμενοι, σε τουρνουά για πρόσφυγες, προκειμένου να ενισχυθούν τα κέντρα προσφύγων, αλλά και σε τουρνουά για ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας είτε γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα είτε γιατί δυστυχώς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία απαιτούν την οικονομική στήριξη για να επιλυθούν».

Η ομάδα των δικηγόρων

Ο ίδιος σημείωσε ότι «είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και ήταν μεγάλη μας χαρά που είμαστε εδώ και ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόσκληση για να στηρίξουμε κάποιον συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, εκπροσωπώντας τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, ο οποίος βρίσκεται πίσω μας, μας στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειές μας» κατέληξε.

Οι διαιτητές της ΕΠΣΘ

Από την πλευρά του ο κ. Ελευθέριος Αναδιώτης, υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τόνισε ότι «συγκεντρωθήκαμε εδώ για έναν καλό σκοπό και την οικονομική ενίσχυση ενός συμπολίτη μας και του Παναγιώτη-Ραφαήλ. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας είναι αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις και όπου προσκαλείται ή διοργανώνει η ίδια τέτοιες δράσεις είναι πάντα μπροστά».

Οι πυροσβέστες

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΘ κ. Γιάννης Κουζάκης σημείωσε πως «οι διαιτητές της ΕΠΣΘ δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και θέλουν να συνδράμουν οικονομικά, βοηθώντας όσο μπορούμε κι εμείς την οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ, ελπίζοντας να πάνε όλα καλά, ο μικρός να είναι υγιής και να γυρίσει σπίτι του γερός. Επιπλέον μέσα από το τουρνουά θέλουμε να βοηθήσουμε και μία ακόμα οικογένεια, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα».
Τέλος ο πυροσβέστης κ. Δημήτρης Τσουκάλης επισήμανε ότι «ο σκοπός του ποδοσφαιρικού τουρνουά είναι να ενισχύσουμε μεταξύ άλλων οικονομικά την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τον μικρό» για να συμπληρώσει ότι «προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις και ιδιαίτερα σε αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το