Αθλητισμός

Τουρνουά μπάσκετ στον Βόλο από τις οργανώσεις της ΚΝΕ

Με τη μαζική συμμετοχή νέων της πόλης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιoυνίου, στο αθλητικό πάρκο Καραγάτς στον Βόλο, το τουρνουά μπάσκετ 3on3, στο πλαίσιο των δράσεων των Οργανώσεων της ΚΝΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Με σύνθημα «Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά – Ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις», οι δεκάδες νέοι που συμμετείχαν έδωσαν ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στη ναρκωκουλτούρα, το συμβιβασμό, τις πολιτικές αθώωσης και ανοχής στα ναρκωτικά.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ Μαγνησίας:

«Η συζήτηση που έγινε με τους νέους στάθηκε στην ψήφιση -με ευρεία πλειοψηφία (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ)- του νόμου για την παραγωγή, εξαγωγή και διάθεση προϊόντων «φαρμακευικής» κάνναβης αδιαφορώντας ακόμα και για τα όρια περιεκτικότητας που καθιστούν την κάνναβη ναρκωτικό αλλά και σε ζητήματα αύξησης των τοξικοεξαρτήσεων των νέων ειδικά την περίοδο της καραντίνας. Παράλληλα, έφτασε πλατιά το κάλεσμα προς τους νέους και τις νέες, τις οικογένειές τους, τους εργαζόμενους στην πρόληψη και τη θεραπεία, όλους όσοι βιώνουν το κοινωνικό αυτό πρόβλημα  από «πρώτο χέρι», να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στην πάλη ενάντια στην τοξικοεξάρτηση, στην πάλη για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά».

Με την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες, δόθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί 9 με 11 Ιούλη στη Μυτιλήνη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το