Ελλάδα

Τούρκοι χάκερς απειλούν να επιτεθούν στην ιστοσελίδα του ελληνικού ΥΠΕΞ

Νέες απειλές για κυβερνο-επιθέσεις σε κρατικές ιστοσελίδες εξαπολύουν οι Τούρκοι χάκερς που «χτύπησαν» μεταξύ άλλων και τη σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Σε συνέντευξη που έδωσαν στον ΣΚΑΪ, οι χάκερς προειδοποίησαν πως έχουν έχουν πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ελληνικού ΥΠΕΞ και μπορούν «ανά πάσα ώρα και στιγμή να υποκλέψουν ή να στείλουν οποιοδήποτε μήνυμα θέλουν».
«Πριν από μία εβδομάδα είχαμε ανακοινώσει πως στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί. Και ο λόγος που τα 8 μέλη του FETO (κίνημα Γκιουλέν) που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες», ανέφερε ένας από τους χάκερς.

«Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα. Το γκρουπ μας αποτελείται από χιλιάδες άτομα, με την ονομασία cyber warrior», πρόσθεσε.
«Θα συνεχίσουμε ανάλογα τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για την FETO. Αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή και εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες», κατέληξε.
Προς το παρόν, το υπουργείο δεν έχει σχολιάσει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το