Αθλητισμός

«Τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου» – Ανακοίνωση για τα διαρκείας από τη Δ.Ε. της Νίκης

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2018-2019 εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, με την οποία γνωστοποιεί ότι προστέθηκε ακόμη ένα σημείο διάθεσης των συγκεκριμένων καρτών. Το κείμενο αναφέρει τα κάτωθι:
«Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 υπενθυμίζει στους φιλάθλους της Μαγνησίας πως συνεχίζεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας περιόδου 2018-19 από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» ,από τα μέλη της Δ.Ε ποδοσφαίρου, ενω προστέθηκε ακόμη ένα σημείο διάθεσης η καφετέρια SAGA στο κέντρο του Βόλου.
Πέρσι η ομάδα μας οργανώθηκε και έθεσε τις βάσεις για να συνεχιστεί μια χρονιά με σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς τομείς, έπειτα από:
– Την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αμαξοστασίου του ΟΣΕ για 20 χρόνια στο κέντρο της Νέας Ιωνίας για τη δημιουργία του νέου Αθλητικού Κέντρου της Νίκης.
– Την αναμόρφωση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» με έγκριση κονδυλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας (ποσού προϋπολογισμού: 329.000,00 €).
– Η ομάδα μας ήδη αγωνίζεται στις καλύτερες εγκαταστάσεις, όπως αυτές του Πανθεσσαλικού Σταδίου που έχει εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια και τη φετινή περίοδο το ρόστερ της ενισχύθηκε πολύ σημαντικά με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στις ψηλότερες κατηγορίες.

Τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου της Νίκης γιατί μόνο με τη μαζική του συμμετοχή θα δούμε ξανά την ομάδα μας σε ψηλότερες κατηγορίες σταθερά για πολλά χρόνια σε στέρεες πλέον βάσεις… Γίνε και ΕΣΥ μέρος του ονείρου.
Κάρτες διαρκείας 2018-2019 διατίθενται καθημερινά τις ώρες 11-14:00 & 17:15-20:15 στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου 1924 (Μαιάνδρου 14 – γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στη Νέα Ιωνία ) στο τηλ.24210 85221, καθώς και στην καφετέρια SAGA καθημερινά μόνο απογευματινές ώρες 18:30 -22:30 (οδός Δημητριάδος 43-45) στο κέντρο Βόλου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το