Τοπικά

Τοποθέτηση στηθαίων στο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας από την Περιφερειακή Ενότητα

Στην τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων σήμανσης, για την ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και μεταφορά εμπορευμάτων, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στους τομείς ευθύνης της στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου – Σήμανση – Στηθαία ασφαλείας», προϋπολογισμού 400.000,00€, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης στηθαίων σε μήκος δρόμου πέντε χιλιομέτρων και συγκεκριμένα, στα Χάνια, στο οδικό τμήμα Συκή – Αργαλαστή, στην Άφησσο, στις Μηλιές, στο Κατωχώρι, στο Καλαμάκι, στο Ξουρίχτι, στα Κουκουλαίϊκα, στους Αγίους Θεοδώρους, στον Πτελεό, στο τμήμα Κανάλια – Κεραμίδι, ενώ άμεσα θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας στην Κριθαριά.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κοιλυνδρίνη ανέφερε: «Για μας προέχει η ασφαλής διέλευση οδηγών και οχημάτων τόσο από το εθνικό, όσο και από το επαρχιακό οδικό δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά μας. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, υλοποιούμε έργα που στοχεύουν στην ασφάλεια των οδηγών.
Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα απόλυτα ασφαλές οδικό δίκτυο, τόσο στα νησιά μας, όσο και στον ορεινό όγκο της Ηπειρωτικής Μαγνησίας. Συνεχίζουμε την σημαντική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με έργα και παρεμβάσεις ουσίας, ώστε με κάθε τρόπο να θωρακιστεί η οδική ασφάλεια των οδηγών, τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού μας. Βασικός στόχος μας είναι να συντηρήσουμε και να διασφαλίσουμε την καλή κατάσταση των οδικών τμημάτων τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά μας και έχουμε την ευθύνη της συντήρησής τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το