Τοπικά

Τοπική Πρωτοβουλία «μπλόκαρε» τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Λάρισας

«Μπλόκο» στους πλειστηριασμούς κατοικιών που θα διεξαχθούν στο Ειρηνοδικείο της Λάρισας το επόμενο διάστημα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει η τοπική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, μετά την χθεσινοβραδινή ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε με στόχο να υπάρξει συντονισμός των δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Η Πρωτοβουλία, η οποία αποτελείται από μέλη κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων και από πολίτες, συζήτησε χθες και την ανάγκη να υπάρξει δράση όχι μόνο κατά των πλειστηριασμών, αλλά και για την προστασία των «λαϊκών κατοικιών από τις διακοπές του νερού και του ρεύματος κτλ».
Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες περιέγραψαν ποια είναι η κατάσταση που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στη χώρα, ενώ την προσωπική του εμπειρία μετέφερε ένας δανειολήπτης που το σπίτι πλειστηριάζεται από τράπεζα.
Επίσης, οι διοργανωτές σημείωσαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πως μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν 50 πλειστηριασμοί στη Λάρισα, ενώ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με φορείς της πόλης με στόχο να εμπλακούν με τις δράσεις αυτές όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το