Αθλητισμός

Τόνωσε ηθικό και… τσέπη – Ο Θ. Τζήμας στα αποδυτήρια των παικτών της Νίκης

Στα αποδυτήρια των παικτών της Νίκης στο «Παντελής Μαγουλάς» βρέθηκε χθες ο Θανάσης Τζήμας που μίλησε στους «κυανόλευκους» θέλοντας να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ρήγα Φεραίο. Παράλληλα προέβη και σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου όλοι να δουλέψουν απρόσκοπτα και να σκέφτονται μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

Η Νίκη έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μετρώντας ισάριθμες επιτυχίες επί του Εθνικού Φιλιππιάδας εκτός έδρας και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μέσα στο «σπίτι» της. Φυσικά άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και πλέον η προσοχή τους στρέφεται στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο στάδιο του Βελεστίνου.

 


Πρόκειται για το πρώτο Μαγνησιώτικο ντέρμπι της σεζόν που θα έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας, αφού ο Ρήγας διαθέτει αξιόλογο σύνολο και παίκτες που είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» στην κατηγορία. Μπορεί ακόμη να μην έχει βαθμούς, αλλά αυτό μάλλον θα τον κάνει περισσότερο επικίνδυνο.
Αναγνωρίζοντας ότι τα πράγματα δεν θα είναι απλά στο ματς αυτό, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Νίκης, ο Θανάσης Τζήμας, επισκέφτηκε χθες τα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση, ζητώντας φυσικά να κατακτήσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.
Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τους τονώσει το ηθικό, ενώ τόνωσε και τις… τσέπες τους αφού προχώρησε και σε πληρωμές. Και αυτό ώστε παίκτες και προπονητής να δουλέψουν απρόσκοπτα για το ματς της Κυριακής χωρίς να τους απασχολούν άλλα ζητήματα που δεν αφορούν τα αγωνιστικά.
Σε σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής επισημαίνονται τα εξής:

 
«Στα αποδυτήρια της ομάδας μας πριν από την προπόνηση, βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) Τετάρτη 21/9 ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας, έχοντας μία συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές μας, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ρήγα στο Βελεστίνο.
Ο κ. Τζήμας, επέστησε την προσοχή στους παίκτες μας και ήταν απόλυτος, σε ότι αφορά την ηρεμία και την ιδανική λειτουργία του τμήματος. Τόνισε ότι δεν θα δεχθεί την παραμικρή συμπεριφορά που θα θέσει σε κίνδυνο την ομάδα, δήλωσε ευχαριστημένος από παίκτες και τεχνική ηγεσία και στην συνέχεια, προχώρησε σε άμεσες πληρωμές ποδοσφαιριστών, προκειμένου να πάνε με γεμάτες τσέπες, στο ματς με τον Ρήγα, από το οποίο τους ζήτησε αποκλειστικά τη νίκη».
Εδώ να θυμίσουμε ότι η Νίκη θα έχει δύο σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι του Βελεστίνου. Πρόκειται για τον Γιώργο Παρασκευαΐδη που αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και τον Φράνκο Τορεζάνι που ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο. Στον αντίποδα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μάριος Παπαδόπουλος, αφού εξέτισε τις δύο αγωνιστικές που «χρωστούσε» από την περσινή περίοδο.

Ανακοινώσεις των Οργανωμένων
Θεωρείται δεδομένο ότι οι φίλοι της Νίκης θα δώσουν δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του σταδίου Βελεστίνου την προσεχή Κυριακή. Μάλιστα οι Οργανωμένοι εξέδωσαν και ανακοινώσεις που είναι οι κάτωθι:
Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης»: «O επόμενος σταθμός του φετινού ταξιδιού μας είναι το γειτονικό Βελεστίνο. Την Κυριακή, για ακόμη μια φορά, ξεκινάμε όλοι μαζί, να γράψουμε την ιστορία μας στους δρόμους και στις κερκίδες. Επίσης το Σάββατο 24/9 στις 9 το βράδυ, φορτίζουμε τις μπαταρίες, στο πάρτι που θα γίνει, με καλεσμένους όλα τα αδέρφια μας, στο χώρο του συνδέσμου.
Blue Angels: «Ο σύνδεσμος οπαδών Blue Angels συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για τη νίκη και συνεχίζει για το επόμενο ματς. Έτσι για να δώσουμε ώθηση στην ομάδα για μια ακόμα νίκη, καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να βρίσκονται την Κυριακή 25/9 και ώρα 14.30 στο «Π. Μαγουλάς», για να μεταβούμε όλοι μαζί στο Βελεστίνο για το παιχνίδι με το Ρήγα, με μηχανοκίνητη πορεία. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο μας 2ας Νοεμβρίου 94α».

Συνέντευξη Τύπου από το τμήμα πόλο
Οι υπεύθυνοι του τμήματος πόλο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» θα δώσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στα γραφεία του συλλόγου. Η συνέντευξη θα δοθεί με αφορμή την κατάκτηση της 1ης θέσης στις μικρές ηλικίες σε διεθνές τουρνουά που διοργανώθηκε το καλοκαίρι, την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς κι ενημέρωση για τα τμήματα πόλο στις μικρές ηλικίες.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής 31/5

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 20.00 Παναθηναϊκός-Άρης -Ζ- (Α1…

31 Μαΐου 2024

Διάκριση εκπαιδευτικού σε Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Η καθηγήτρια φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Βόλου Άννα Μαρία Κουτσιρίμπα διακρίθηκε κατά τον 4ο Διεθνή…

31 Μαΐου 2024

Αίτημα χρηματοδότησης για σήμανση- στείρωση αδέσποτων από τον Δήμο Αλμυρού

  Να βάλει “φρένο” στο μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα θέλει να βάλει ο Δήμος…

31 Μαΐου 2024

Αποκατάσταση ζημιών στο Πτελεό

  Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στην αγροτική και εσωτερική…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ ταξίαρχου…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΑΓΕΡΑ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού…

31 Μαΐου 2024