Τοπικά

Τον “Εσταυρωμένο” επισκέφθηκαν 40 μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Tο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Μητρόπολης Δημητριάδος, που λειτουργεί ως παράρτημα του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων “ο Εσταυρωμένος”, επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μια μεγάλη ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου. Την ομάδα των 40 μαθητών του Γυμνασίου, τους οποίους συνόδευε ο υποδιευθυντής του Σ.Δ.Ε., υποδέχτηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του “Ε”, π. Θεόδωρος Μπατάκας και Λάμπρος Γιωτόπουλος και εθελοντές του “Εσταυρωμένου”.

Η ομιλία του π. Θεοδώρου, οι ουσιαστικές παρεμβάσεις του κ. Γιωτόπουλου και των καθηγητών του Σ.Δ.Ε., αλλά και ο γόνιμος διάλογος, πραγματοποιήθηκαν σε μια γλυκιά και χαρούμενη ατμόσφαιρα στην αυλή του ΚΕ.Δ.Α.Β. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του “μαθήματος για τον εθελοντισμό” και την ξενάγηση σ’ όλους τους χώρους, δέχθηκαν κεράσματα και τα βιβλία από τον Εσταυρωμένο. Η επίσκεψη, εντάχθηκε στο πλαίσιο των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Γυμνασίου, με σκοπό να διδαχτούν οι μαθητές το θέμα του ανιδιοτελούς εθελοντισμού.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του και τα θερμά του συγχαρητήρια στον Διευθυντή, το υποδιευθυντή, τους καθηγητές και του μαθητές του ΣΔΕ για την επίσκεψη, τον διάλογο και τα δώρα τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το