Αθλητισμός

Τον ΠΑΟ φιλοξένησε η Νίκη

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων υποδομής της Νίκης Βόλου να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο το τμήμα υδατοσφαίρισης συνεχίζει να δουλεύει με σοβαρότητα και συνέπεια.
Από την Τετάρτη μέχρι και χθες βρέθηκε στο Βόλο η ομάδα μίνι παίδων του Παναθηναϊκού, με τους μικρούς αθλητές της Νίκης να φιλοξενούν τα παιδιά του αθηναϊκού συλλόγου, πραγματοποιώντας κοινή προετοιμασία μέσα από μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων.
Η ομάδα της Νίκης Βόλου έχει την χαρά να φιλοξενεί για δεύτερη φορά την φετινή χρονιά τους περσινούς πρωταθλητές, συνεχίζοντας μια σχέση φιλίας και συνεργασίας με μια από τις κορυφαίες ομάδες του χώρου τους υδατοσφαίρισης, με πολλαπλά οφέλη για το ίδιο το τμήμα και για τους αθλητές του.
Το τμήμα υδατοσφαίρισης ευχαριστεί την ομάδα του Παναθηναϊκού για την άψογη συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Επίσης, ευχαριστεί τον διαιτητή Ανδρέα Ευαγγελινό για την πολύτιμη βοήθεια του.

Δωρεάν μαθήματα πόλο προσφέρει η Νίκη
Δωρεάν μαθήματα πόλο προφέρει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» επιθυμούν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερα νέα παιδιά στο πόλο και να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος χωρίς το παραμικρό κόστος.
«Την εκμάθηση του αθλήματος πόλο χωρίς κόστος, θα προσφέρει μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Η πιο πετυχημένη ομάδα πόλο της περιοχής, καλεί όλους όσοι θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής και εκμάθησης τα οποία πλαισιώνουν έμπειροι προπονητές, και μέσα από το παιχνίδι να αγαπήσουν ένα συναρπαστικό άθλημα.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας στις 19:30. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932634875, 6937347827» υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το