Τοπικά

Τον Μάρτιο η εκδίκαση της υπόθεσης Καραμπατζάκη στο ΣτΕ – Μπέος: Το έργο θα γίνει, να μην συγκεντρωθούν οι μπαχαλάκηδες…

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έδωσε «πράσινο φως» για την έναρξη του έργου κατάργησης της οδού Καραμπατζάκη, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε ο δήμος Βόλου, κάνοντας γνωστή την αναστολή της προσωρινής διαταγής διακοπής εργασιών η οποία είχε εκδοθεί μετά από προσφυγή που είχαν καταθέσει συνολικά 17 πολίτες. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 10 Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε από τον Ιάσονα Αποστολάκη και όταν ο Α. Μπέος άφησε να εννοηθεί ότι τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ανέφερε πως δεν θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις πριν την δικαστική απόφαση. Ο Α. Μπέος δήλωσε πως το οριστικό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή θα λυθεί όταν ολοκληρωθεί ο περιφερειακός. Τόνισε επίσης ότι οι οδοί Ζάχου και Καραμπατζάκη θα έχουν πράσινο.

«Το κυκλοφοριακό δεν θα λυθεί, αλλά το έργο θα βοηθήσει. Θα λυθεί όταν “κουμπώσει” ο περιφερειακός που είναι έργο της κεντρικής εξουσίας. Όταν έγινε το έργο, υπήρχε το μίσος της Ν.Ιωνίας και του Βόλου», είπε και όταν ο Ιάσονας Αποστολάκης υποστήριξε την περιβαλλοντική διάσταση της μη καταστροφής του δρόμου, ο δήμαρχος απάντησε πως η εντολή του κόσμου είναι να αλλάξει το καθεστώς.

«Και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης να έρθουν, το έργο θα γίνει. Να μην συγκεντρωθούν μπαχαλάκηδες γιατί θα κοκκινίσουν μαγουλάκια… έχω άγριες διαθέσεις», είπε ο Α. Μπέος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το