Αθλητισμός

Τον Εθνικό Κεραμιδίου υποδέχεται σήμερα ο Θησέας για τη Γ’ Εθνική

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Θησέα να υποδέχεται στις 3 μ.μ. τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για τον 3ο όμιλο.

Οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και φιλοδοξούν σε νικηφόρο ξεκίνημα, «σπάζοντας» και την παράδοση που τους θέλει να μην κερδίζουν την τελευταία τριετία.

Ο προπονητής Κώστας Σταματίου δήλωσε σχετικά στη «Θ»: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά για τον αγώνα της πρεμιέρας τον οποίο περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία. Είναι σημαντικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας διότι αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου, καθώς ο κόσμος της Αγριάς μπορεί με τις εκδηλώσεις του να μας προσφέρει σημαντική βοήθεια.

Γενικότερα παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό αν θέλουμε να σωθούμε, οπότε στα ματς που είμαστε γηπεδούχοι είναι αναγκαίο να κατακτούμε βαθμούς. Μία νίκη απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, πέραν του «τριπόντου» θα μας δώσει και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ θα «σπάσει» και η δυσμενής παράδοση που πάει να δημιουργηθεί μια και η ομάδα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις τρεις τελευταίες πρεμιέρες».

Πάντως, στον Θησέα υπάρχουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό ματς. «Νοκ άουτ» έχουν τεθεί ο Καραμανλής που έκανε εγχείριση στον χιαστό και θα λείψει αρκετό καιρό, ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νιαώτης και ο Μελίκι που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, ενώ «παίζεται» η συμμετοχή των Κοντοστάθη και Λίτσου λόγω ενοχλήσεων. Όλο το έμψυχο δυναμικό του Θησέα είναι το εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Δημήτρης Κοντοστάθης.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μάνος Ιακωβίδης, Βασίλης Δημουλάς, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Σπαθής, Θεόδωρος Κουκουτής, Δημήτρης Μασούρας, Σωτήρης Κατσιγιάννης, Άγγελος Αλμπανίδης.
ΜΕΣΟΙ: Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Νίκος Κοτζαθανάσης, Γιάννης Κουτσούκης, Μάριος Παπαδήμος, Χρήστος Νούλας, Μάκης Δουλάς, Λάζαρος Καραμανλής, Στέργιος Μελίκι.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Φώτης Καρατσόλης, Γιάννης Βαρουξάκης, Μάριος Φουρκιώτης, Θανάσης Τσακίρης, Στάθης Νιαώτης, Δημήτρης Λίτσος, Άγγελος Μάρκου, Αλέξανδρος Σιώμος.

*  Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γιώργος Αντωνίου, ενώ βοηθοί θα είναι οι: Μιλτιάδης Μπουρονίκος, Γρηγόρης Δεδικούσης. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ανέστης Δουδούμης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το