Τοπικά

Toν Δήμο Βόλου και τον διοικητή του “Γεωργούλα” καταγγέλλει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου

Τον Δήμο Βόλου και τον διοικητή του στρατοπέδου “Γεωργούλα” καταγγέλλει σε ανάρτησή της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου για δέκα κουτάβια που απομακρύνθηκαν από τις μαμάδες τους πριν τον απογαλακτισμό τους και μεταφέρθηκαν  στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Η ανάρτηση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου:
Όσο κάποιοι χαίρονται με τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στην πόλη του Βόλου, ο Δήμος και όλοι οι υπεύθυνοι που εμπλέκονται στο περιστατικό αυτό,συντελούν σε “εγκληματικές πράξεις” αμέλειας με θύματα τουλαχιστον 10 αθώες ψυχές, 10 μωρά κουταβάκια, που απομακρύνθηκαν πριν τον απογαλακτισμό τους από τις μαμάδες τους .
Σήμερα το πρωί, με εντολή του διοικητή η κάποιου άλλου υψηλοβαθμου στελέχους του στρατοπέδου Γεωργουλα, ο Δήμος πήρε 10 υγιή κουτάβια από τις μαμάδες τους ,τα οποία είχαν γεννηθεί 1,5 μήνα νωρίτερα. Τα κουτάβια μεταφέρθηκαν στο δημοτικό καταφύγιο και αφέθηκαν σε έναν χώρο εντελώς ακατάλληλο και αφύλαχτο, με έμμεσο αποτέλεσμα να μην επιβιώσουν. Χρόνια τώρα ο Δήμος μας υπόσχεται δημιουργία ειδικής πτέρυγας για την υποδοχή κουταβιών στο καταφύγιο. Δυστυχώς τα χρήματα του Δήμου δεν επαρκούν για να σωθούν δεκάδες αδέσποτα κουτάβια, καθώς η πτέρυγα αυτή δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί. 10 αθώες ψυχές, μας κοιτανε τρομαγμένες, σαν να διαισθάνονται την τύχη τους .
Καταγγέλλουμε τον Δήμο Βόλου και τον διοικητή του στρατοπέδου Γεωργουλα, ο όποιος δεν ειδοποίησε νωρίτερα όπως όφειλε, για έγκυες σκυλίτσες στο στρατόπεδο. Καταγγέλλουμε τον Δήμο για ολιγωρία ,αμέλεια και ελλιπείς εγκαταστάσεις στο δημοτικό καταφύγιο. Ο Δήμος Βόλου αποφασίζει και καταδικάζει σε θάνατο αθώες ψυχές .Πως διαχειρίζονται τα χρήματα και τα κονδύλια για την διαχείριση αδέσποτων;Γιατί μια μεγάλη πόλη που “λαμπει” δεν διαθέτει κατάλληλες εγκαταστάσεις για αδέσποτα κουτάβια προκειμένου να σωθούν και να βρουν οικογένειες;Γιατί ο διοικητής και τα στελέχη του Στρατοπέδου καταγγέλλουν και ενοχλούνται με την ύπαρξη κουταβιών μετά την γέννηση τους και όχι πριν με σκοπό την στείρωση;
Αυτή είναι η πόλη μας ,αυτός είναι ο Δήμος μας ,αυτοί είναι οι κάποιοι πολίτες του όμορφο Βόλου. Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τα μωράκια με φιλοξενίες να επικοινωνήσει μαζί μας . Λυπούμαστε και θυμώνουμε. Κάντε κάτι,κάντε όλοι κάτι!Καταγγείλετε τον Δήμο σας ,ζητήστε ευθύνες, διαδώστε την αλήθεια.Σημερα !!!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το