Αθλητισμός

Το τμήμα Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου στο Ράντορι Καπ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 19 Μαΐου στον Βόλο, στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, οι αγώνες Τζούντο ΡΑΝΤΟΡΙ ΚΑΠ που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας.
Στην διοργάνωση συμμετείχε πλήθος αθλητών του Τζούντο από τον Βόλο και από άλλες πόλεις. Το τμήμα Τζούντο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκπροσωπήθηκε σε αυτή την γιορτή του αθλήματος από τον προπονητή Σωτήρη Τσόχα και τους νεαρούς αθλητές Ευάγγελο Νίτα, Κωνσταντίνο Δίκητο και Χαράλαμπο Φράγκο, οι οποίοι και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.
Ο Νίτας κατετάγη δεύτερος και οι Φράγκος, Δίκητος κατετάγησαν τρίτοι.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:
Ο στόχος και αυτής της συμμετοχής του τμήματος Τζούντο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ήταν η απόκτηση εμπειρίας μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους αθλητές και η ενδυνάμωση της σχέσης τους με το άθλημα.
Το τμήμα Τζούντο θα συνεχίσει να συμμετέχει σε δραστηριότητες και αγώνες που θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις για το άθλημα αξιοποιώντας τις τεχνικές που διδάσκονται στις προπονήσεις που διεξάγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου στο 8 Γυμνάσιο καθημερινά από τις 18οο-21οο μμ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το