Αθλητισμός

Το τετ α τετ που είχαν Κούγιας και Παπαϊωάννου πριν το Λαμία – ΑΕΛ και η “Σουζάνα” που έπαιξε στα μεγάφωνα μετά το τέλος

Μία σύντομη συνομιλία είχαν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Αλέξης Κούγιας πριν ξεκινήσει το κρίσιμο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΛ στο «Αθανάσιος Διάκος». Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ που βρέθηκε στις εξέδρες, απευθύνθηκε στον ισχυρό άνδρα της Λαμίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας σύντομος διάλογος.
Ο Παπαϊωάννου πλησίασε τον Κούγια και οι δύο άνδρες συνομίλησαν με τον μεγαλόμετοχο της Λαμίας να αναφέρεται σε κάποιες δηλώσεις του Κούγια. Εν συνεχεία ο Παπαϊωάννου θέλησε να χαιρετήσει τον Κούγια με το χέρι, ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ δεν ανταποκρίθηκε.
Μετά το τέλος του αγώνα, όπου βρήκε νικήτρια τη Λαμία με 2-1, οι γηπεδούχοι έβαλαν στα μεγάφωνα το περιβόητο τραγούδι “Σουζάνα”, διότι θέλησαν να πικάρουν τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον 4ο διαιτητή Ζαχαριάδη και εν συνεχεία εξέδωσε άλλες δύο που αφορούσαν και τον διαιτητή Γκορτσίλα.

Πηγή: soccerplus.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το