ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με νέες υπηρεσίες το eshop των My market και στο Βόλο

Χωρίς κατηγορία

Αλλαγές στα δρομολόγια του «Ερατώ»

Τοπικά

Τραυματίστηκε ποδηλάτης στην Αθηνών

Τοπικά

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

64.302 οι άνεργοι στη Θεσσαλία τον Μάρτιο

Τοπικά

Τοπικά

Το Συνδικάτο Μετάλλου καταδικάζει τις διώξεις αγροτοσυνδικαλιστών στη Θεσσαλία

Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» καταδικάζει τις διώξεις κατά συνδικαλιστών του αγροτικού κινήματος στη Θεσσαλία και τάσσεται στο πλευρό των αγροτών.  Σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια και επισημαίνει:

«Το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Μαγνησίας χαιρετίζει τον πολυήμερο αγώνα των αγροτών που εκφράζεται με σειρά αγροτικών μπλόκων και κινητοποιήσεων σε όλη την χώρα. Χαιρετίζει το μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκες χτες το πρωί από τους αγρότες της περιοχής μας, με την στήριξη και αλληλεγγύη εργατικών σωματείων και φορέων.
Το Συνδικάτο μας στηρίζει έμπρακτα τα δίκαια αιτήματα των αγροτών ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΚΑΠ, που τους αφανίζει και οδηγεί στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής τους σε όλο και λιγότερους μεγαλοαγρότες – επιχειρηματίες.

Καταδικάζουμε τη νέα δίωξη κατά των συνδικαλιστών του αγροτικού κινήματος στη Θεσσαλία, που καλούνται να δικαστούν στο νέο «αγροτοδικείο» της Λάρισας στη 1 Μαρτίου χωρίς καν να απολογηθούν, δείχνοντας τον αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το