Τοπικά

Το συγκινητικό “ευχαριστώ” των Λαρισαίων γονιών που έχασαν μετά από 12 χρόνια νοσηλείας τον 28χρονο γιο τους

Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό “ευχαριστώ” τον γονιών του 28χρονου Γιώργου Μακράκη, που μετά από 12 χρόνια νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς του Χρήστος και Φανή Μακράκη, με ευχαριστήριο στο σημερινό τύπο, αποτυπώνουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το Γολγοθά και το δράμα των οικογενειών που αντιμετωπίζουν με μεγάλη γενναιότητα και ανθρωπιά, οι εργαζόμενοι στα κέντρα αποκατάστασης.

Αναφέρουν συγκεκριμένα: “Ο υιός μας Γεώργιος μετά από πολυετή και πολυμέ­τωπη πάλη με επώδυνη νόσο αναπαύεται ειρηνικά και περιμένει την ευλογημένη ώρα που θα ακούσει τη φω­νή του Χριστού για να αναστηθεί και να ζήσει στην Πολιτεία του Θεού με ένα νέο ολόφωτο, ένδοξο, άφθαρ­το σώμα. Αιωνία του η μνήμη!!

Ο υιός μας νοσηλεύτηκε επί δώδεκα {12} έτη στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή», όπου έτυχε εξαιρε­τικής, επιμελημένης φροντίδας και νοσηλείας. Με αι­σθήματα βαθιάς ευγνωμοσύνης ευχαριστούμε τους ια­τρούς, τους νοσηλευτές, τους φυσιοθεραπευτές και τους τραυματιοφορείς του κέντρου. Ιδιαιτέρως ευχα­ριστούμε εκ βάθους ψυχής τον κ. Κωνσταντίνο Που­λούλη, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου. Η κατανόηση και η συμπαράστασή του ήταν αύρα δρο­σερή στον καύσωνα του πολύδακρυ αγώνα μας. Οι προσευχές μας θα τον συνοδεύουν εσαεί.

Ευχόμαστε ο Πολυεύσπλαχνος Θεός να ανταποδίδει εκατονταπλασίως τους κόπους όλων και να ευλογεί τη ζωή και το έργο τους.

Με βαθιά εκτίμηση και μετά πολλών ευχαριστιών Οι γονείς Χρήστος – Φανη Μακράκη”.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το