Τοπικά

Το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το αμερικανικό πλοίο “Carson City”

Το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους», ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου, θα συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 10 – 1 – 2019 στις 6.30 το απόγευμα, στο λιμάνι του Βόλου ενάντια στην παρουσία του Αμερικανικού πλοίου “USS CARSON CITY” του Πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α . Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Το συγκεκριμένο πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι του Βόλου από την περασμένη Κυριακή με σκοπό να συντονίσει την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος» στην οποία θα συμμετέχουν Ελληνες και Αμερικάνοι στρατιώτες! Ο βαθύτερος φόβος μας πως η περιοχή μας θα γινόταν άλλο ένα πολεμικό ορμητήριο των Η.Π.Α και του Ν.Α.Τ.Ο γίνεται δυστυχώς ζοφερή πραγματικότητα με τραγικές συνέπειες για τον λαό μας!
Απαιτούμε την απομάκρυνση των βάσεων του ΝΑΤΟ από την χώρα μας!
Καλούμε όλους τους πολίτες , τους εργαζόμενους, τους κοινωνικούς και μαζικούς φορείς στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην παρουσία του Αμερικανικού πλοίου καθώς και στην διεξαγωγή νατοϊκών πολεμικών ασκήσεων ετοιμότητας στην περιοχή μας”

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας, “καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο Αμερικανονατοικό πολεμικό ορμητήριο. Μετατρέπει την περιοχή μας και τη χώρα μας, σε μαγνήτη πολέμου, που θα δεχθούν γερά πλήγματα σε πιθανή πολεμική εμπλοκή, με τραγικές συνέπειες για το  λαό μας, ενώ οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Η παρουσία του αμερικανικού πλοίου «USS Carson City», του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που θα πάρει μέρος στην κοινή άσκηση με την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και τους Αμερικάνους στρατιώτες που έχουν εγκατασταθεί σε Βόλο και Στεφανοβίκειο, είναι έμπρακτη απόδειξη της εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που δημιουργεί νέους μεγάλους κινδύνους για το λαό μας.

Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των Αμερικανονατοϊκων στρατιωτών από το Βόλο και το Στεφανοβίκειο. Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους ενάντια σε άλλους λαούς. Να επιστρέψουν άμεσα, όλες οι ελληνικές στρατιωτικές αποστολές, που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε στο εξωτερικό. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι που γίνονται για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και σκορπούν τον θάνατο, καταστροφές και προσφυγιά. Καμία αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου, να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 10 Γενάρη και ώρα 18:30, στο λιμάνι του Βόλου, ενάντια στην παρουσία του Αμερικάνικου πλοίου «USS Carson City», του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.  Να απαιτήσουμε να μη γίνει ο Βόλος, η Μαγνησία, η χώρα μας, πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ”

Το Συνδικάτο Μετάλλου καλεί σε συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώσει η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:30 στο Λιμάνι του Βόλου, ενάντια στην παρουσία του αμερικανικού πλοίου «USS Carson City», του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Αντιστεκόμαστε στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους του ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε και στην πολιτική της κυβέρνησης, που εμπλέκει άμεσα και έμμεσα τη χώρα μας σ’ αυτούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το