Ελλάδα

Το second hand γίνεται… συνήθεια

second hand

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου τρία χρόνια όταν η Άντα, πρώην διακοσμήτρια και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, άρχισε να δημιουργεί την «οικογένεια» που ονομάζεται Παλιοσυνήθειες. Έτσι άνοιξε στου Ψυρρή το πρώτο της κατάστημα, το City market, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να βρουν οτιδήποτε χρειάζονται, για οποιαδήποτε χρήση, σε υψηλή ποιότητα αλλά κυρίως σε καλή τιμή. Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε και η οικονομική στενότητα, μάλιστα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφασή της.

Η ιδέα της Άντας απέδωσε καρπούς και με το παραπάνω, αφού καθημερινά πολύς κόσμος επισκέπτεται το μαγαζί ώστε να εξοπλιστεί με τα απαραίτητα. Από τον πελάτη που ψάχνει έπιπλα ή ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι ή το γραφείο του μέχρι τον συλλέκτη και ενδιαφέρεται για βάζα, διακοσμητικά και σερβίτσια, κανείς δεν πρόκειται να φύγει με άδεια χέρια, ενώ πολλά μαγαζιά στην Αθήνα έχουν εξοπλιστεί χάρη στα «καλούδια» που βρήκαν εκεί.

Πρόσφατα, η οικογένεια των Παλιοσυνηθειών μεγάλωσε, καθώς άνοιξε ακόμα ένα κατάστημα το Fabrica, το οποίο είναι ακόμα μεγαλύτερο (700 τετ.μ.), προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα επισκευών σε ορισμένα είδη. Έχει χαρακτηριστεί ως το «ΙΚΕΑ των μεταχειρισμένων», ενώ η industrial διακόσμησή του ενθαρρύνει τη χρήση του χώρου για φωτογραφήσεις και βίντεο κλιπ.

Info:

City market, Πρωτογένους 8 Ψυρρή
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο-Κυριακή 11:00-17:00
Fabrica Market, Σαλαμίνος 65 Μεταξουργείο
Ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Κυριακή 11:00-17:00

πηγή www.protothema.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το