Τοπικά

Το Σάββατο η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Αλμυρό

Ο Δήμος Αλμυρού προσκαλεί στη γιορτινή εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την εορταστική φωταγώγηση του κέντρου της πόλης του Αλμυρού, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τα κάλαντα των ιδιαίτερων πατρίδων τους που θα παρουσιάσουν οι Σύλλογοι Μικρασιατών, Ανατολικής Ρωμυλίας και Καππαδοκών Αλμυρού.

Θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Δημάρχου Αλμυρού και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διάκοσμου της πόλης.
Την εκδήλωση θα κλείσει μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν η Παιδική Χορωδία και το Ορχηστρικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού.

Στο χώρο της πλατείας κατά την τελετή φωταγώγησης θα παραβρίσκεται αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Επιτροπής Αλμυρού του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Επαρχίας Αλμυρού”Οραμα Ελπίδας” (υπό τη σκέπη της Ελπίδας-Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο) με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη λειτουργία και προσφορά της ομάδας, αλλά και για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών και αιμοποιητικών κυττάρων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το