Τοπικά

Το Σάββατο η διανομή ελληνικών προϊόντων ‘Χωρίς Μεσάζοντες” στον Βόλο

Το Σάββατο 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από την “Άνωση”.  Η διανομή θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί με αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί:
Α, Β –> 08:30 – 09:30
Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι –> 09:30 – 10:30
Κ, Λ –> 10:30 – 11:30
Μ, Ν, Ξ, Ο, Π –> 11:30 – 12:30
Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω –> 12:30 – 14:00

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking.  Οι αγοραστές παρακαλούνται να προσέλθουν στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 11:30.
Σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:
– Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 ευρώ/κιλό, Μανούρι ΠΟΠ στην τιμή των 6 ευρώ/κιλό και Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum ποσότητας περίπου μισού κιλού από τον Παραπόταμο Λαρίσης (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).
– Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμμ.

Παράλληλα καλούνται οι πολίτες να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:
1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών και Κουτιών Αλουμινίου
2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου
3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου
4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το