Τοπικά

Το Σάββατο η διανομή από την “Άνωση” – Τα προϊόντα και οι τιμές

To Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από την  Άνωση.  Η διανομή θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί με αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί:

Α, Β –> 08:30 – 09:30
Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι –> 09:30 – 10:30
Κ, Λ –> 10:30 – 11:30
Μ, Ν, Ξ, Ο, Π –> 11:30 – 12:45
Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω –> 12:45 – 14:00

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking. Οι αγοραστές καλούνται να προσέλθουν στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 11:00.
Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:

– Μανούρι ΠΟΠ με τιμή 6 ευρώ/κιλό, Ανθότυρο με τιμή 3 ευρώ/κιλό, Κεφαλοτύρι Αιγοπρόβειο και Κασέρι ΠΟΠ με τιμή 9,5 ευρώ/κιλό σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacum από το Βελεστίνο Μαγνησίας (τυροκομείο Φλέγγα).

– Τσάι (φετινής σοδειάς) και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμμ.

Καλούνται οι πολίτες της Μαγνησίας να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις μας, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:
1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών και Κουτιών Αλουμινίου
2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου
3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου
4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το