Τοπικά

Το Σάββατο 22 Μαΐου η 1η διαδικτυακή ημερίδα οδικής ασφάλειας #Love30_Volos

Στο πλαίσιο της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 με εφαλτήριο την πόλη του Βόλου, διοργανώνεται η 1η Διαδικτυακή Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας με τίτλο #Love30_Volos.

Η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών είναι γεγονός. Από τις 17 μέχρι και τις 23 Μαΐου 2021, άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα που ακούει στην φράση #Love30.

To #Love30, αντικατοπτρίζει την αγάπη για την ασφαλή κυκλοφορία, την συνύπαρξη και την βιώσιμη κινητικότητα, για κάθε χρήστη του δρόμου, ζητώντας την μείωση του ορίου ταχύτητας εντός των κατοικημένων περιοχών στα 30 χλμ\/ώρα.

● Με την αποδεδειγμένη παγκοσμίως αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συμβάντων, να είναι η υπερβολική ταχύτητα κίνησης των οχημάτων εντός των περιοχών κατοικίας.
● Με την ανάγκη να περιοριστούν τα τροχαία συμβάντα και οι επιπτώσεις αυτών.
● Με την αναζήτηση μιας βιώσιμης και ασφαλούς πόλης.
● Με την πεποίθηση πως όλοι μαζί, οι πολίτες, οι ιδιωτικοί και οι δημόσιοι φορείς, μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα των μετακινήσεων μας,

oι εισηγητές της 1ης Διαδικτυακής Ημερίδας Οδικής Ασφάλειας #Love30_Volos θα προσπαθήσουν να προβάλλουν το έργο τους, τον εθελοντισμό, την οδική παιδεία και την κυκλοφοριακή αγωγή, με σκοπό να αφυπνίσουν και να ενώσουν τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο στους δρόμους.

Πρόσκληση Παρακολούθησης
Στις 6 ώρες συνεχόμενων και Online Εισηγήσεων, διάρκειας 15 λεπτών για κάθε εισηγητή.

Στις 4 θεματικές ενότητες με τίτλους :
● 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας #Love30
● H Οδική Παιδεία, Προτεραιότητα για Όλες τις Κοινωνικές Ομάδες
● Ιδιωτικοί – Δημόσιοι Φορείς και Οδική Ασφάλεια
● Η Οδική Ασφάλεια από Άλλη Οπτική Γωνία

που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που ξεκινά από τους Πολίτες και καταλήγει στους Θεσμούς. Που ξεκινά από τον Πεζό και τον Ποδηλάτη και καταλήγει στον Οδηγό. Που ξεκινά από το Μικρό Παιδί και καταλήγει στον Ηλικιωμένο. Που ξεκινά από τον Ερασιτέχνη Οδηγό και καταλήγει στον Οδηγό Αγώνων. Που ξεκινά από την Νοοτροπία και καταλήγει στην Παιδεία και ξεκινά από τον Σχεδιασμό καταλήγοντας στην Υλοποίηση των Υποδομών που προσφέρουν Οδική Ασφάλεια.

Στην παρακολούθηση της Στρογγυλής Τραπέζης και της εφ όλης της ύλης συζήτησης μεταξύ των εισηγητών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν απόψεις και ερωτήματα στο Live Chat.

Πληροφορίες
Η 1η Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας #Love30_Volos είναι εμπνευσμένη και οργανωμένη από τον Απόστολο Μπίκο – Εκπαιδευτή Οδηγών, Κυκλοφοριακής Αγωγής και Αστικής Ποδηλασίας, με έδρα την πόλη του Βόλου.
Συνδιοργανώνεται από την Σχολή Οδηγών – Κυκλοφοριακής Αγωγής και Κινητικότητας Ready2 Experience Driving (REDI) και την Διαδικτυακή Πλατφόρμα Ειδήσεων και Ενημέρωσης iStigmes.com.

Πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα των :
Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδος (Ο.Ε.Υ.Ο.Ε)
Συντονίζεται από τον Δημοσιογράφο Γιάννη Αναστασίου.

Για πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα και τους Εισηγητές, ακολουθήστε τον σύνδεσμο της Εκδήλωσης στην Πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης του Facebook
https://fb.me/e/1mbJA5lGO

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το