Τοπικά

Το Rise Higher επιστρέφει  την Τετάρτη 18 Δεκεμβριου με νέα συνάντηση στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Π.Θ. 

To Rise Higher είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία φοιτητών και αποφοίτων του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με σκοπό να ενθαρρύνουν τους γύρω τους, να κυνηγάνε τα όνειρα τους.
Θέματα της προηγούμενης συνάντησης ήταν η γνωριμία με μια μαμά youtuber, έναν πρωταθλητή στα bmx ποδήλατα και η δημιουργίας μιας δημοσιογραφικής σελίδας.
Η εθελοντική ομάδα κλείνει τη φετινή χρονιά στην αίθουσα Ι2, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών [κτήριο Ματσάγγου], με την παρουσίαση από διαφορετικές ιστορίες και πρωτοβουλίες που συμβαίνουν γύρω μας.

Πρώτος ομιλητής που θα είναι ο κ. Γεώργιος Λουκάκης, απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ έχει σπουδάσει και στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Π.Θ. Η παρουσίαση του θα έχει τίτλο:
«Press Start: Από τα βιντεοπαιχνίδια στην εικονική πραγματικότητα».

Επόμενος ομιλητής θα είναι ο κ. Ορέστης Μαμμής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μπέλφαστ με Bachelor στο Visual Communication με 20 χρόνια εργασίας στα πολυμέσα. Η παρουσίαση του θα έχει τίτλο:  «Οπτική επικοινωνία και ανάπτυξη».

H τρίτη παρουσίαση θα γίνει από τον Κώστα Αλεξίου, από την ομάδα του Rise Higher, που θα παρουσιάσει πως θα μπορούσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας παγκόσμια ως εργαζόμενοι Freelancers μέσω της πλατφόρμας fiverr.com.

Την ομάδα του Rise Higher αποτελούν ο Απόστολος Λεούσης, Χρήστος Γαλάνης και ο Κώστας Αλεξίου, οι οποίοι καλούν όσους ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν ιδέες ή πρωτοβουλίες, να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Έχεις μια ιδέα και δεν ξέρεις τι να κάνεις με αυτήν;
Θέλεις βοήθεια να ενισχύσεις την παρουσία σου, στον χώρο εργασίας;
Έχεις αποτύχει στο παρελθόν και σκέφτεσαι ότι μπορείς να προσπαθήσεις ξανά;
Θέλεις να κάνεις μια εκδήλωση και δεν είσαι σίγουρος αν μπορείς μόνος σου;

Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα, προσπαθεί να δώσει απάντηση το Rise Higher.
Αν έχεις κάποια ιδέα ή πρωτοβουλία και θέλεις να την παρουσιάσεις στις συναντήσεις μας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στην σελίδα μας ή στο γκρούπ μας:

https://www.facebook.com/VolosStartup/

I2 Αίθουσα 28ης Οκτωβρίου 78,Τμήμα Οικονομικών Επιστημών [κτήριο Ματσάγγου]
Τετάρτη 18/12
19:00 – 21:00

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το