Τοπικά

Το Rbooks θέλει να σε ξεναγήσει στην ψηφιακή του βιβλιοθήκη

Ανακάλυψε τη νέα εμπειρία της ψηφιακής ανάγνωσης & δημιούργησε τη νέα καθημερινή σου συνήθεια! To Rbooks σήμερα είναι online!
Το Rbooks αποτελεί μία Καινοτόμο Πλατφόρμα, η οποία σκοπεύει να αναδείξει τα ebooks στο αναγνωστικό κοινό με έναν νέο και σύγχρονο τρόπο και να φέρει την επανάσταση στον τομέα των εκδόσεων και να δημιουργήσει νέες συνήθειες σε ένα ευρύ κοινό!

Η συγκεκριμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο σύστημα ανάγνωσης που είναι ενσωματωμένο στην πλατφόρμα και παρέχει διάφορες ευκολίες στο κοινό της. Χάρη στον reader του Rbooks, ο αναγνώστης μπορεί να έχει μία ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης, βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές, να μοιράζεται ενδιαφέροντα αποσπάσματα του κάθε βιβλίου με τους φίλους του καθώς και άλλες πολλές δυνατότητες, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς!

Επιπλέον, το Rbooks δίνει τη δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους συγγραφείς να εκδώσουν δωρεάν το βιβλίο τους και να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό! Το Rbooks δημιουργήθηκε από την εταιρεία Readnet, η οποία έχει την έδρα της στον Βόλο και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Readnet δραστηριοποιείται και σε άλλα καινοτόμα project, όπως είναι η πλατφόρμα Alearning που στοχεύει στην ανίχνευση και την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών. Στόχος της Readnet είναι να δημι ουργήσει τις υπηρεσίες του αύριο!
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε παρακαλώ επικοινωνήστε με το [email protected].

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το