Τοπικά

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Σκοπέλου για το 2020

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2020 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Δήμου σε 13 εκθέσεις Τουρισμού, ταξίδια δημοσιογράφων- blogger, δημόσιες σχέσεις και τη δημιουργία προωθητικού υλικού.
Με τη βοήθεια έγκριτων φορέων ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίζει τους κατάλληλους δημοσιογράφους, bloggers ή και επαγγελματίες ταξιδιωτικούς πράκτορες από τις αγορές ενδιαφέροντος της Σκοπέλου. Με βάση τα ειδικά ενδιαφέροντα του σύγχρονου ταξιδιώτη, θα οργανώσει ταξίδια γνωριμίας.
Ο Δήμος Σκοπέλου θα προχωρήσει στην οργάνωση παρουσίασης του προορισμού ή στη συμμετοχή σε trade show/workshop με στόχο την προσέλκυση επιλεγμένου κοινού από επαγγελματίες που θα ενημερωθούν και θα «εκπαιδευτούν» στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προορισμού με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων συνεργασίας.
Θα εκδοθεί επίσης ένα 16σέλιδο φυλλάδιο (3.000 αντίτυπα) του προορισμού που θα μεταφραστεί στα Αγγλικά. Αποφασίστηκε επίσης η δημιουργία αναμνηστικής οικολογικής τσάντας (4.000 τεμάχια).
Eπιπρόσθετα, αποφασίστηκε η παροχή της υπηρεσίας «Συμβουλευτική Υποστήριξη και υπηρεσίας διαδικτυακού μάρκετινγκ του Δήμου Σκοπέλου» στην εταιρεία «Μarketing Re:make».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το