ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Μπαρούνης

Τοπικά

«Έφυγε» από τη ζωή η Καλλιόπη Ζούπη

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Αθλητισμός

Το παρελθόν συνάντησε το μέλλον – Βραβεύτηκαν παλαίμαχοι στο χθεσινό φιλικό Ολυμπιακού-Νίκης

Το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αγωνίστηκαν για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα.
Οι διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης φρόντισαν να διοργανώσουν έναν πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, χωρίς να συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο. Αποδείχθηκε πως μπορεί να συνυπάρξουν σ’ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, έστω και φιλικό, φίλαθλοι τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Νίκης, με τις αντιπαραθέσεις να περιορίζονται μόνο σε ορισμένα συνθήματα και τίποτα παραπάνω.


Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα τμήματα υποδομής των δύο συλλόγων έδωσαν φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι ομάδες της Νίκης και του Ολυμπιακού με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2006 και το 2007. Ο αγωνιστικός χώρος του Πανθεσσαλικού σταδίου χωρίστηκε στη μέση και τα παιχνίδια διεξαγόταν ταυτόχρονα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον των δύο συλλόγων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.

: Οι ομάδες του Ολυμπιακού και της Νίκης με παιδιά γεννηθέντα το 2006

Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο παρελθόν τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού και της Νίκης. Η διοίκηση του Ολυμπιακού τίμησε έξι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Ερωτόκριτο Βαλιανάτο, Δημήτρη Βαϊνά, Γιώργο Καραμίχαλο, Θανάση Κωστούλα, Σάκη Μακρή και Απόστολο Καϊμάκη.
Από πλευράς Νίκης ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι βράβευσε τον παλαίμαχο αμυντικό του συλλόγου Νίκο Μαργαριτόπουλο.
Όσο για τους ποδοσφαιριστές, φρόντισαν να προσφέρουν όμορφο θέαμα, σημειώθηκαν έξι τέρματα και γενικά παίχθηκε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες των δύο συλλόγων με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2007
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το