Τοπικά

Το παράπονο ενός υπαξιωματικού καταδρομέα από τον Βόλο για τις μεταθέσεις

Το παράπονό του εκφράζει με επιστολή του στο kranos.gr ένας υπαξιωτικός καταδρομέας με καταγωγή από τον Βόλο.

“Είμαι στέλεχος των ειδικών δυνάμεων και έχω 23 χρόνια υπηρεσίας. Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά. Ο τόπος συμφερόντων μου είναι ο Βόλος λόγω καταγωγής. Δεν έχω υπηρετήσει πότε μου σε μονάδα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που εδρεύει στη πόλη του Βόλου.
Δηλώνω επανειλημμένα τα τελευταία 5 έτη στις φρουρές προτίμησης να μετατεθώ στο νομό Μαγνησίας χωρίς αποτελέσματα. Μου απομένουν λιγότερο από 2 έτη μέχρι να αποστρατευτώ λόγω διπλών εξαμήνων 25ετια κ δεν έχω υπηρετήσει στη πόλη μου.

Ερωτώ, μήπως κάθε χρόνο στις ετήσιες μεταθέσεις προσωπικό μετατίθεται από το ένα τάγμα πεζοναυτών στο διπλανό, που στεγάζονται στο ίδιο στρατόπεδο με αποτέλεσμα να υπηρετούν στη φρουρά οι ίδιοι και να μην έχουν πάρει μετάθεση από τη πόλη τους για 10 κ 15 συνεχόμενα έτη; Εάν όχι γιατί η δυσκολία μετακίνησής μου;
Παρακαλώ να λάβουν γνώση οι αρμόδιοι ενόψει ανακοινώσεων των φετινών μεταθέσεων κ να ελεγχθούν οι συνάδελφοι που έχουν 10 χρόνια το λιγότερο στη φρουρά ώστε να μπορέσουμε κ εμείς να υπηρετήσουμε έστω τα τελευταία δυο έτη στη πόλη μας.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων κ σας παρακαλώ πολύ να το δημοσιεύσετε ώστε να αποκατασταθεί η όποια αδικία εις βάρος πολλών που προσπαθούν να υπηρετήσουν στις μονάδες τις 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών κ δεν τα καταφέρνουν”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το