Αθλητισμός

Το Πανθεσσαλικό στα λευκά

Στα λευκά έχει ντυθεί το Πανθεσσαλικό λόγω της έντονης χιονόπτωσης χθες στον Βόλο. Σήμερα θα εξεταστεί ο αγωνιστικός χώρος και αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για διεξαγωγή ή όχι του ντέρμπι Νίκης-Ολυμπιακού.

 Η «Ελπίδα» θέτει σε αμφιβολία το βολιώτικο ντέρμπι. Χθες η χιονόπτωση στον Βόλο ήταν συνεχής και έντυσε στα λευκά το Πανθεσσαλικό. Ο αγωνιστικός χώρος έχει καλυφθεί εξ ολοκλήρου από χιόνι, γεγονός που σίγουρα προβληματίζει εν όψει του αγώνα Νίκης-Ολυμπιακού που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ αναφέρει ότι σήμερα θα σταματήσει να πέφτει χιόνι. Οι υπεύθυνοι θα κάνουν αυτοψία του γηπέδου και θα αποφανθούν αν είναι δυνατόν να διεξαχθεί το σπουδαίο ματς ή θα αναβληθεί για δεύτερη φορά. Ο φόβος που επικρατεί είναι μήπως τις βραδινές ώρες το χιόνι μετατραπεί σε πάγο λόγω της πολικής θερμοκρασίας, κάτι που καθιστά ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο αν οι καιρικές συνθήκες βελτιωθούν, ίσως προλάβει να καθαριστεί ο χλοοτάπητας, αλλά και πάλι χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην υποστεί καταστροφή.

Όπως και να έχει οι «κυανόλευκοι» είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Δυστυχώς λόγω του χιονιού ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί προπόνηση, πράγμα που βάζει ακόμη περισσότερα εμπόδια.

Από την άλλη μεριά το παρήγορο είναι ότι τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται. Οι Πασχάλης Κάσσος, Χρήστος Τζιώρας και Ανδρέας Βλαχομήτρος νιώθουν καλύτερα στην υγεία τους, ενώ ίσως προλάβει το παιχνίδι και ο Μανώλης Αλιατίδης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Στον αντίποδα δεν φαίνεται να υπολογίζεται ο Λούκας Μπόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ», ο Αργεντινός μέσος έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Νίκη.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής 31/5

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 20.00 Παναθηναϊκός-Άρης -Ζ- (Α1…

31 Μαΐου 2024

Διάκριση εκπαιδευτικού σε Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Η καθηγήτρια φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Βόλου Άννα Μαρία Κουτσιρίμπα διακρίθηκε κατά τον 4ο Διεθνή…

31 Μαΐου 2024

Αίτημα χρηματοδότησης για σήμανση- στείρωση αδέσποτων από τον Δήμο Αλμυρού

  Να βάλει “φρένο” στο μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα θέλει να βάλει ο Δήμος…

31 Μαΐου 2024

Αποκατάσταση ζημιών στο Πτελεό

  Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στην αγροτική και εσωτερική…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ ταξίαρχου…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΑΓΕΡΑ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού…

31 Μαΐου 2024