Θ Plus

To Παλάτι αποκάλυψε ποιοι είναι οι διάδοχοι της Ελισάβετ: Το πορτρέτο που εγκαινιάζει τη νέα δεκαετία

H πιο δημοφιλής βασίλισσα στον κόσμο ετοιμάζεται να παραδώσει τον θρόνο της Βρετανίας. Η πρώτη ανάρτηση στα social media του Παλατιού για το 2020 σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας.
Συγκεκριμένα, ένα νέο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ με τις τρεις γενιές διαδόχων του θρόνου παρουσιάστηκε από το Μπάκιγχαμ. Στο πορτρέτο εμφανίζονται ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, ο δούκας του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, και ο γιος του, Τζορτζ, που στέκονται χαμογελαστοί στο πλευρό της βασίλισσας.

https://www.instagram.com/p/B636hFwHEyc/?utm_source=ig_embed

Η λήψη της 93χρονης πια βασίλισσας απαθανατίστηκε στην αίθουσα του θρόνου του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στις 18 Δεκεμβρίου και φωτογράφος ήταν ο Ranald Mackechnie, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος για την πρώτη φωτογραφία με τις τέσσερις γενιές της βασιλικής οικογένειας που είχε δημοσιευτεί το, Απρίλιο του 2016, στα 90α γενέθλια της Ελισάβετ και τότε ο μικρός Πρίγκιπας Γεώργιος χρειάστηκε να ανέβει σε ένα ειδικό σκαμνάκι για να βγει σωστά η φωτογραφία. Μάλιστα, εκείνη η φωτογραφία είχε τυπωθεί και σε γραμματόσημο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το